DURSUN ALİ
•ZAMMI VERİR VERGİLİNİN KONUŞMASI BİTİNCE ZANNEDERSEM. VERGİLİNİN AÇIKLAMASINI YAPMASINI BEKLEYECEK. GELİR GELMEZ HALK EKMEĞE ZAMMI YAPTILAR. EMEKLİYE HER AY 1000 TL VERİLECEKTİ BEKLİYORUZ HALA
Komisyonun istediği tarife talebi Karabük Merkez’de 200 Gr Ekmeğin 10TL, 400 Gr Ekmeğin ise 20 TL olması yönünde olmuştur.
Komisyonda Belediyeyi temsil eden Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel komisyona katılım sağlayarak, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın iradeleri ile Karabük Belediyesi olarak ekmeğe yapılacak zamma onay vermedi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bütçeleri rahatlatmak ve sofraların vazgeçilmezi ekmeği almakta zorlanan vatandaşımıza kolaylık sağlamak üzere ekmeğe yapılacak zammı uygun görmedik. Her konuda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde kömür kazanı ve tüp patlaması sonucu villada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Olay, dün gece saatlerinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emin Kayran’a ait villada, henüz belirlenemeyen sebeple kömür kazanı ve tüp patladı. Patlamanın ardından çıkan yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Cide Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında villada büyük oranda maddi hasar meydana geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
DURSUN ALİ
•ZAMMI VERİR VERGİLİNİN KONUŞMASI BİTİNCE ZANNEDERSEM. VERGİLİNİN AÇIKLAMASINI YAPMASINI BEKLEYECEK. GELİR GELMEZ HALK EKMEĞE ZAMMI YAPTILAR. EMEKLİYE HER AY 1000 TL VERİLECEKTİ BEKLİYORUZ HALA