Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2018 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Belediyeden Mezarlıklara ücretsiz servis

Bayramın 1. ve 2. Günü Otobüsler Yüzde 50 İndirimli

Karabük Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle gerekli tedbirler alınırken, Mezarlıklara belirli saatlerde ücretsiz servis kaldırılacak. Ayrıca Bayramın birinci ve ikinci günü Özel Halk Otobüsleri yüzde 50 indirimli olacak.

Karabük Belediye başkanı Rafet Vergili Kurban Bayramında alınan tedbirleri şu şekilde açıkladı:

Mübarek Kurban Bayramı için kurbanlık satışları Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısında bulunan mezbaha alanında kurulan Hayvan Pazarında yapılacak olup, bir başka alanlarda satış yapılması kesinlikle yasaktır. Kurban Satış yerine eski Balık Pazarı mevkiinden 09.00 – 17.00 saatleri arası ücretsiz servis araçları kaldırılacaktır. Kurban Bayramı dolayısıyla Arife günü vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, 5000 Evler, Öğlebeli ve Karabük Köyü mezarlıklarımıza 10.00 ile 17.00 saatleri arası ücretsiz ring seferi düzenlenecektir. Ring seferi eski Balık Pazarı mevkiinden yapılacaktır. Ayrıca Arife günü 5000 Evler Mezarlığında saat 13.30, Öğlebeli Mezarlığında 15.00 ve Karabük Mahallesi Mezarlığında saat 16.30’da Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okunacaktır. Vatandaşlarımız 1 ve 2. Bayram günü özel halk otobüslerinden yüzde elli indirimli yaralanabileceklerdir. Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için, Cuma Pazarında köylü pazarı olarak kullanılan alanı seyyar satıcılarımıza tahsis etmiş bulunmaktayız. Gerek bayram öncesi, gerekse bayram süresince zabıta ekiplerimiz gerekli denetimleri yapacaktır. İstek ve şikayetlerinizi şikâyetlerinizi 444 21 78 numaralı telefonu arayarak veya http://halklailiskiler.karabuk.bel.tr web sitesi üzerinden Karabük Belediyesi Çağrı Merkezine iletebilirsiniz. Ayrıca, cenaze hizmetlerimizin yanı sıra, itfaiye ve su arızası onarım hizmetlerimiz de bayram süresince aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımız su arızası şikâyetlerini 185 Alo Su Arıza hattını arayarak bildirebilirler. Kurban Bayramı’nın birinci günü, isteyen vatandaşlarımızın kurbanlarını Belediyemizin Et Kombinasında ücretsiz olarak kestirebilecekler.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
orman genel muduru karacabey zonguldakta kipNwRuf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Orman Genel Müdürü Karacabey Zonguldak’ta

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bir dizi program ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdür Karacabey; Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar ve Aydın Kırımlı ile Zonguldak Orman İşletme Müdürü Suat Ataş tarafından karşılandı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu’yu makamında ziyaret eden Karacabey, yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Ardından ziyaretçi defterini imzalayan Karacabey, Zonguldak’ın ormancılık teşkilatı açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Karacabey yaptığı değerlendirmede, “Zonguldak; siyahın maviyle, mavinin yeşille buluştuğu emeğin ve emekçinin başkentidir. Yalnızca kömürün değil, ormancılık teşkilatımızın da köklü hafızası, güçlü bir ekolü ve sahadaki lokomotiflerinden biridir. 187 yıldır devletimize ve milletimize sadakatle hizmet eden, Yeşil Vatan uğruna alın teri döken geçmişten bugüne tüm ormancılık teşkilatımıza teşekkür ediyor; görev yapan tüm personelimize çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Orman varsa hayat vardır” dedi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ise ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Bekir Karacabey’e teşekkür ederek, teşkilata verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin