Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2014 08:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Belediye Yeni İmar Yolları Açmaya Devam Ediyor

ZONGULDAK ’ın Çaycuma ilçesinde, belediye yeni imar yolları açmaya devam ediyor.Çaycuma’da yedi ayrı bölgede toplam 1210 metre yeni imar yolu açılmasının ardından yeni yol çalışmaları devam ediyor. Son olarak Çaycuma Vergi Dairesi ile sebze pazarı arası bağlantı yolu açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’da yeni imar yolları açmaya başladık. Çalışmalar devam etmektedir. Çaycuma hızla büyüyen ve gelişen bir ilçedir. Bu büyümeye paralel olarak altyapı ve üst yapı ihtiyaçları da artıyor. Belediye tarafından, ihtiyaç duyulan noktalarda imar yolları açıyoruz. Çaycuma’nın 50 yıl sonrasını düşünüyor ve alt yapıyı da buna göre hazırlıyoruz”dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın denetim altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta Pınar Ç.’ye ilişkin 3 katlı konutta şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Konuttan bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5’i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa müddette tüm meskeni sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis takımları sevk edildi. Takımların 2 saatlik müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak büsbütün yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin