Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 22:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Belediye seralarında yetiştirilen sebze ve meyveler satışa sunulacak

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde belediyeye ait serada yetiştirilen meyve ve sebzeler 'Halkın Bakkalı'nda satışa sunulacak. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin tarımsal üretim hedefleri doğrultusunda kurulan seralarda, ata tohumlarıyla maniye domatesi, salata, biber, kabak, fasulye ve patlıcan gibi temel gıdaların yetiştirilmesine devam ediliyor. Serada yetiştirilen sebze ve meyveler haftada iki gün Safranbolu Bağlarbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi’nde Çankaya Belediyesi’nin destekleri ile açılan Çankaya Parkı içerisindeki Halkın Bakkal’ında satışa sunulacak. Belediye Başkanı Elif Köse, “Halkın Bakkalında çok yakında mini bir manav da göreceksiniz. Bu gördüğünüz manavdaki tüm sebzeler yine Safranbolu Belediyesi’nin seralarında tarım alanında üretilmiş sebze ve meyveler olacak. Onları da yine sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağız. Bugüne kadar yaptığımız tüm işler bizim gururumuz, bundan sonra yapacaklarımız da heyecanımız olacak. Organik tarıma önem veren Safranbolu halkı, her hafta Cuma ve Cumartesi günleri belediyemizin seralarında üretilen doğal tarım ürünlerine Halkın Bakkal’ında ulaşma imkanı bulmuş olacak” dedi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İlyas Erbay

    Belediyecilik budur işte. Teşekkürler Elif başkan

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bakan Bolat Samsun’da

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Samsun programına valilik ziyareti ile başladı.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bir dizi program ve toplantılara katılmak üzere Samsun’a geldi. Bakan Bolat, Samsun programı kapsamında birinci olarak valiliği ziyarete etti. Samsun Valiliği’ne gelişinde Vali Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve öteki protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Bolat, burada valilik anı defterini imzaladı.
Bakan Bolat, gün içerisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek, "2025 Yılı Temmuz Ayı Dış Ticaret Verileri"ni açıklayacağı basın toplantısına katılacak. STK’larla istişare toplantısı yapacak ve ihracat seferberliği tepesine katılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İlyas Erbay

    Belediyecilik budur işte. Teşekkürler Elif başkan

Yeni yorumlara kapalı.