Belediye Pırıl Pırıl Bir Karabük İçin Görev Başında - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
piril jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
06 Haziran, 2024 12:41 tarihinde yayınlandı
0
1

Belediye Pırıl Pırıl Bir Karabük İçin Görev Başında

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Karabük’ü “Pırıl Pırıl” yapmak için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Karabük  Belediyesi, sokakların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlıyor. Böylece yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıklarında önüne geçmiş oluyor.

Belediye Piril Piril Bir Karabuk Icin Gorev Basinda2

Tertemiz bir Karabük için gece gündüz demeden 7/24 çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerların etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, cadde, sokak ve kaldırımların süpürülmesinin yanı sıra yollarda ve kaldırımlarda biriken toz ve çamurları basınçlı su ile yıkayarak şehirde  kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

elediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Şehrimizin temizliği ile ilgili çalışmalarda da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Temizlik konusunda duyarlı davranmaya çalışıyoruz. Karabük’ü daha temiz bir il haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda pırıl pırıl bir Karabük için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Makbule Budak

    Merhaba kapullu küpler ile beşbin evler arasında ki yol da hafriyat, çöp, kokmuş yiyecekler devamlı atılıyor orasını da güzelleştirme imkanınız olursa çok seviniriz.

Yeni yorumlara kapalı.

hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Makbule Budak

    Merhaba kapullu küpler ile beşbin evler arasında ki yol da hafriyat, çöp, kokmuş yiyecekler devamlı atılıyor orasını da güzelleştirme imkanınız olursa çok seviniriz.

Yeni yorumlara kapalı.