Belediye Pırıl Pırıl Bir Karabük İçin Görev Başında
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Karabük’ü “Pırıl Pırıl” yapmak için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Karabük Belediyesi, sokakların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlıyor. Böylece yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıklarında önüne geçmiş oluyor.
Tertemiz bir Karabük için gece gündüz demeden 7/24 çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerların etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, cadde, sokak ve kaldırımların süpürülmesinin yanı sıra yollarda ve kaldırımlarda biriken toz ve çamurları basınçlı su ile yıkayarak şehirde kapsamlı bir çalışma yürütüyor.
elediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Şehrimizin temizliği ile ilgili çalışmalarda da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Temizlik konusunda duyarlı davranmaya çalışıyoruz. Karabük’ü daha temiz bir il haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda pırıl pırıl bir Karabük için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.
Merhaba kapullu küpler ile beşbin evler arasında ki yol da hafriyat, çöp, kokmuş yiyecekler devamlı atılıyor orasını da güzelleştirme imkanınız olursa çok seviniriz.
Karabük'te 4 gündür devam eden orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya devam ediyor. 74 saattir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın Üçbaş, Sofular ve Aktaş köylerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Daha önce tedbir amaçlı boşaltılan köylerde alevlerin önünü kesmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, etkili olan rüzgar nedeniyle ekipler zaman zaman sıkıntı yaşıyor.
Merhaba kapullu küpler ile beşbin evler arasında ki yol da hafriyat, çöp, kokmuş yiyecekler devamlı atılıyor orasını da güzelleştirme imkanınız olursa çok seviniriz.
Makbule Budak
•Merhaba kapullu küpler ile beşbin evler arasında ki yol da hafriyat, çöp, kokmuş yiyecekler devamlı atılıyor orasını da güzelleştirme imkanınız olursa çok seviniriz.