Belediye-İş Sendikası'ndan TİS Açıklaması - Karabük Haber Postası
s12 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
19 Ocak, 2026 13:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye-İş Sendikası’ndan TİS Açıklaması

Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Tüzyer, Devrekani Belediyesi ile yürütülen toplu iş sözleşmesi (TİS)  görüşmelerinin karşılıklı anlayış ve uzlaşma içinde tamamlandığını açıkladı.

Tüzyer, yapılan anlaşmanın çalışanların emeğini ve alın terini koruyan, enflasyonun üzerinde bir artış içermesiyle önemli bir kazanım sağladığını belirterek, sözleşmenin sendika üyelerinin refahını artırma yolunda önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Tüzyer, başta Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç ve belediye yönetimi olmak üzere, görüşmelere katılan tüm temsilcilere ve sendika üyelerine şükranlarını sunarak, ortak akıl ve yapıcı diyalog sayesinde çalışanların haklarını gözeten ve geleceğe güvenle bakılmasını sağlayan bir sözleşmeye imza atıldığını ifade etti. Belediye-İş Sendikası’nın her zaman olduğu gibi üyelerinin haklarını savunmaya ve yaşam standartlarını yükseltmeye kararlılıkla devam edeceğini dile getiren Tüzyer, imzalanan anlaşmanın hem çalışanların motivasyonuna hem de vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesine olumlu katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Mart, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’a Ormancık Haftası ziyareti

21 Mart Dünya Ormancılık Günü” ve 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Ormancılık Haftası” kapsamında Orman İşletme Müdürü Cemal Bozkurt ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Orman İşletme Müdürü Bozkurt, il genelinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Oktay Çağatay’a bilgiler verdi.

Karabük’ün %74’ünün ormanlarla kaplı olduğunu vurgulayan Vali Oktay Çağatay, bu büyük doğal zenginliğin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının hayati önem taşıdığını ifade etti. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangını afetinde ormanlarımızın zarar gördüğünü hatırlatan Vali Çağatay, benzer acıların tekrar yaşanmaması adına tüm vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti. Ormanların sadece bugün için değil, yarınlarımız için de vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getiren Vali Çağatay, bu bilinçle hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin