Karabük Postası tarafından
12 Mayıs, 2016 07:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye Ev Toplantıları Gerçekleştiriyor

ÇANKIRI Belediyesi ev toplantıları düzenleyerek hizmet memnuniyeti için vatandaşların ayağına gidiyor. Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin katılımı ile düzenlenen ev toplantılarında vatandaşlara belediyenin çalışmaları anlatılıyor, vatandaşların istek ve şikayetleri kayıt ediliyor. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meclis üyesi ve birim müdürlerinin vatandaşların ayağına giderek belediyenin yaptığı çalışmaları anlattıklarını belirterek, "Amacımız halkımızın ayağına giderek memnun oldukları hizmetleri belirleyip, eksik olduğumuz alanlarda istek ve şikayetleri dinlemek, bu taleplere çözüm üreterek halkımıza daha iyi hizmet sunabilmektir. Yoğun çalışma temposu esnasında gözümüzden kaçan aksaklıkları hizmeti alan direkt muhatabından dinleyerek onlardan gelecek talepleri, istekleri değerlendirmeyi ve bundan sonraki çalışmalarımızın yol haritasını da bu taleplere göre belirlemeyi hedefliyoruz. Ev toplantılarda siyaset konuşulmuyor, tamamıyla hizmet odaklı toplantılar gerçekleştiriliyor. Bir nevi memnuniyet anketi de diyebiliriz bu çalışmaya. Apartmanlarında, mahallelerinde komşuları ile birlikte bilgilendirme toplantısı düzenlemek isteyen hemşehrilerimiz beyaz masaya müracaat edebilirler. Arkadaşlarımızı kendilerine yönlendirebiliriz" diye konuştu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve bir aydır devam eden Çankırı Belediyesi'nin vatandaşları dinleme programı kapsamında Ramazan ayı başına kadar bin ev toplantısının hedeflendiği, talep gelmesi halinde bundan sonra da yapılabileceği belirtildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.