MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin işe geç gelmelerinden dolayı belediyeye almadığı işçi ve memurlar, bu sefer tam vaktinde mesaiye başladı.
İki gün önce Karabük Belediyesinin giriş kapısında işçi ve memurların girişlerini takip eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, saat 08.30’u geçtikten sonra işe gelen işçi ve memurları belediye binasına almayarak kapıları kapattırmıştı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan tatilin ardından bugün iş başı yapan memur ve işçiler, Başkan Vergili’nin cezasının ardından mesaiye geç kalmamak için erken saatlerde belediyeye kartlarını okutarak giriş yaptı.
Saat 08.40 itibariyle belediyenin girişinde bulunan kart okuma sistemi kapatılırken, geç kalan çalışanların kartı okutması engellendi.


Belediye çalışanları bu sefer geç kalmadı
İmam Hatip kız öğrenci okulunda öğrencilere yönelik söyleşi
Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere yönelik söyleşi gerçekleştirildi
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik akademisyenler tarafından TÜBİTAK Bilim söyleşileri gerçekleştirildi.
Okulun konferans salonunda geçekleştirilen ve Doç. Dr. Ferhat Şen tarafından söyleşi programında öğrencilere farklı bakış açıları kazandırıldı.
Düzenlenen etkinlikte, doğayı koru, geleceği kurtar, ormanlar, geri dönüşüm ve atık yönetimi başlıklı konuşmada Doç. Dr. Mustafa Zor tarafından öğrencilere çevre bilinci, sürdürülebilirlik ve doğanın korunması üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Okulda eğitim gören 126 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, talebeler hem merak ettikleri sorulara cevap buldu hem de doğaya karşı sorumluluklarını bir kez daha fark etme imkanını yakaladılar.


