Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Çetinkaya Amatör Spor Haftası Etkinliklerine Katıldı

67080b4153a34
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Programa, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, ASKF Başkanı İhsan Çevik, amatör sporcular ve aileleri de katılım sağladı.

Belediye Başkanı Çetinkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Amatör Spor Haftası’nın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu hafta, sporun amatör ruhunu, tutkusunu ve karşılıksız emeği simgeleyen önemli bir etkinliktir. Sporun, disiplin, sabır ve azim kazandırarak bireylerin hayatlarında ilerlemelerine katkı sağladığını görüyoruz. Özellikle gençlerimiz için sporun fiziksel ve zihinsel gelişime olan olumlu etkilerini biliyoruz.

Karabük Belediyesi olarak, sporu her yaştan insana ulaştırmak ve amatör spor kulüplerimize desteğimizi en güçlü şekilde sürdürmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda, amatör spor kulüplerimize 700 bin TL’lik bir destek sağlayacağız. Bu önemli destekle gençlerimizin sporla büyümesine katkı sunacak, sporun her alanda daha da yaygınlaşmasını hedefleyeceğiz.”

Başkan Çetinkaya, Karabük’ün sporla anılan bir şehir olarak daha da ileriye gitmesi için tüm sporculara başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından ödül töreni ve çeşitli gösteriler sonrası yapılan basketbol müsabasıyla etkinlik son buldu.

67080b5f31667 scaled

67080b64d6a25 scaled

67080b693cd37

67080b6ad53ad

67080b6ce9c04

Bizi sosyal medyadan takip edin