“Bedenimiz Konuşuyor” Projesi Kabul Edildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ekim, 2015 14:27 tarihinde yayınlandı
0
0

“Bedenimiz Konuşuyor” Projesi Kabul Edildi

Yenice Kaymakamlığı İlçe Emniyet Amirliğinin “Bedenimiz Konuşuyor” Projesi BAKKA Tarafından Kabul Edildi.
Yenice Kaymakamlığı İlçe Emniyet Amirliğinin kısa adı BAKKA olan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2015 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında sunmuş olduğu ”Bedenimiz Konuşuyor” isimli projesi kabul edildi. Yenice Kaymakamlığı İlçe Emniyet Amirliği ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında 1 ay sürecek olan eğitim için sözleşme imzalandı. Projede; İlçe Emniyet Amirliği olarak personelin empati duygusunu geliştirme, etkili iletişim ve beden dilini anlama gibi öğrenme şekilleri sayesinde vatandaş ile birebir diyalog halinde olunarak program sonunda vatandaşla etkili iletişim sağlanması amaçlanmaktadır. Proje kapsamında eğitimden 28 kişilik personel faydalanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin