Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Mart, 2021 09:14 tarihinde yayınlandı
0

Beden Eğitimi ve Sporda İnovasyon Öğretmen Gelişim Semineri

Beden Eğitimi ve Sporda İnovasyon Projesinin Öğretmen Gelişim Semineri Orta Doğu Teknik Üniversitesi Akademisyen Prof. Dr. Mustafa Levent İnce, Gazi Üniversitesi Akademisyen Prof. Dr. Ekrem Levent İlhan ve Karabük Üniversitesi Akademisyen Doç. Dr. N. Bahadır Kayışoğlu tarafından çevrimiçi gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji ve Geliştirme Şube Müdürlüğü AR-GE Birimi koordinatörlüğünde Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilen seminerde Akademisyenler tarafından Mesleki Öğrenme Grupları Öğretmen Eğitimindeki Yeri, Beden Eğitiminde Halk Sağlığı ve Kapsayıcı Eğitim, Beden Eğitimi ve Uzaktan Eğitim konularında seminer verildi.

Programı takip eden ve seminerin son bölümünde değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş, programa katılan Akademisyenlere ve programın hazırlanmasında emeği geçen başta Şube Müdürü  Adnan Cansız olmak üzere Ar-Ge Birimine, Proje Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Çetin’e ve programı takip eden tüm öğretmenlere teşekkür ederek,  “Valiliğimiz tarafından onaylanan Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak kurumsal temsilcisi olduğumuz Beden Eğitimi ve Sporda İnovasyon Projesinin bugün hem proje tanıtımı hem de beden eğitimi öğretmenlerimize yönelik Mesleki Gelişim Seminerini siz değerli akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştiriyoruz.

LGS ve YKS sınavlarında Karabük ili olarak Türkiye eğitim sistemi içerisinde belli bir yere sahip bir iliz ve gelenekselleşmiş başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Biz çocuklarımızın çok yönlü olarak gelişmesini arzu ediyoruz. Yani sadece tek başına akademik başarı, tek başına spor, sanat değil; spor yapan, düşünen, yazan, dinleyen, söyleyen, bir enstrümanın dilinden anlayan, algılayan; bilim insanı, mühendis, doktor, işçi yetiştirmek gayesi ve çabası içindeyiz. İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak biz de bu kapsamda ‘Tatilin Neşeşi Sporun Ateşi’ ve ‘Evde Kalıyorum Öğretmenim Yanımda Spor Yapıyorum’ etkinlikleriyle 2 hafta boyunca gönüllü 12 öğretmenimizle YouTube kanalımız üzerinden öğrencilerimize ve ailelere yönelik katılabilecekleri egzersiz hareketleri ile öğrencilerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesini sağlamak, onlara sosyo-kültürel ve sportif etkinlikler kapsamında saha uygulamaları gerçekleştirdik. Spora ve sporcunun yetişmesine, gelişmesine dair tüm imkanlarımız azami ölçüde kullanılmaktadır. Bu etkinliklerin meyvesini gerek Ülkemizde gerek Avrupa da gerçekleştirilen spor müsabakalarında elde ettiğimiz başarılarla almaya başladık. İnşallah bu tür çalışma ve projelerle de daha iyi noktalara taşınmış olacaktır” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin