Bayramınız Kutlu Olsun - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Temmuz, 2015 14:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramında toplumsal dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak üzere bayramın birinci günü olan 17 Temmuz Cuma günü saat 10.45’de Polis Evi’nde Toplu Bayramlaşma yapılacak. Bayram namazı ise saat 06.16’da kılınacak
Mübarek Ramazan ay’ı dün akşam kılınan son Teravih Namazı ile uğurlandı. Ramazan ay’ının bitmesi ile birlikte Müslümanlar 17 Temmuz Cuma günü Ramazan Bayramını idrak edecekler. Ramazan Bayramı nedeniyle İlimiz Karabük’te 17 Temmuz Cuma günü toplumsal dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak üzere saat 10.45’de Polis Evi’nde Toplu Bayramlaşma yapılacak.
Bayramlaşmaya; Vali Orhan Alimoğlu’nun yanı sıra; Karabük Milletvekilleri Osman Kahveci, Durmuş Yalçın, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Samit Toprak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü, Serhat Tezsever, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Meslek Odaları Başkan ve Yöneticileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile vatandaşlar katılacak.
Bayramın birinci günü yapılacak olan toplu bayramlaşmanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü
İl Jandarma Komutanlığı, Güleç Sevgi Evleri, Yücel Huzur Evi ve Karabük Üniversitesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile
Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp M. Gaz. Şehit Dul ve Yetimler Derneği
ziyaret edilecek.
GEREKLİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI
Ramazan Bayramı nedeniyle ilgili birimler tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı ifade edilirken, Halkın Bayramı huzur içerisinde geçirmesi için oluşturulan ekiplerin 24 saat görev yapacağı bildirildi.
Ramazan Bayramı süresince Karabük Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimlerin 24 saat görev yapacakları, herhangi bir olayda ise vatandaşların 155 Nolu Polis İmdat ile 156 Nolu Jandarma İmdat Telefonlarına ihbarda bulunabilecekleri belirtildi.
Öte yandan diğer ilgili birimlerin de gerekli tedbirleri aldıkları açıklandı.
KARABÜK BELEDİYESİ DE GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDI
Ramazan Bayramı nedeniyle Karabük Belediyesi tarafından gerekli tedbirlerin alındığı açıklanırken, konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada ise; Belediye Birimlerinin 24 saat çalışacağı vatandaşların Belediyeyi ilgilendiren konularda 153 ALO Zabıta’yı, arayabilecekleri belirtildi.
Vatandaşlardan ayrıca, herhangi bir yangın olayında İtfaiye 110 ve Orman yangınları için ise 177’yi aramaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda iki cip ile otomobil carpisti 1 yarali zUN2smmq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’da D-100 karayolu üzerinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tosya’da D-100 karayolu üzerinde Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen cip, kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrula otomobil takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. R.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin