blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bayramda huzurevi sakinleri unutulmadı

Zonguldak’ta Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu ile birlikte huzurevini ziyaret eden AK Parti Zonguldak Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, büyüklerin hayır dualarını alarak bayram coşkusunu paylaştı.
Kurban Bayramı’nın mana ve değerine dikkat çeken Mustafa Çağlayan, "Bayramlar, birlik ve beraberliğin, vefa ve muhabbetin en hoş vesilelerindendir. Bizler de bu özel günde geçmişin emektarları, baş tacımız büyüklerimizle bir ortada olmaktan büyük memnunluk, onur duyduk" dedi.
Ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Çağlayan, büyüklerin deneyimlerinin ve sevgisinin kendileri için değerli bir miras olduğunu vurguladı. "Rabbim tüm büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler nasip eylesin" tabirlerini kullanan Çağlayan, yaşlıların toplumun temel direği olduğunu söyledi.
Çağlayan, açıklamasının sonunda, büyükleri her daim hatırlamaya ve yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da gece saatlerinde yüksek sese geçit yok

Bolu’da, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine gece saatlerinde harekete geçen trafik polisleri geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Uygulamada, abartılı egzoz kullanan, yüksek sesle müzik dinleyen ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Bolu’da son günlerde gece saatlerinde Kılıçarslan Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda yüksek ses ihbarları çoğalması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarlar doğrultusunda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde vatandaşların ihbarda bulunduğu noktalarda şok uygulama yaptı. Kılıçarslan Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün de destek verdiği denetimde araç içerisinde bulunan vatandaşların kimlik kontrolleri yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında yüksek ses müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren, abartılı egzoz bulunan, aykırı ışık sistemi bulunan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere cezai işlem uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin