Reklam
Reklam
bayramda elektrik tuketimi yuzde 7 artti AhcdVwC4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Bayramda elektrik tüketimi yüzde 7 arttı

Ramazan Bayramı’nda elektrik tüketimi 2023 yılına göre Türkiye’de yüzde 2,6 oranında azalırken, YEDAŞ’ın hizmet bölgesinde yüzde 7 oranında arttı.

YEDAŞ’ın Ramazan Bayramı elektrik tüketim analizine göre, Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya’da bu yıl bayramın ilk 3 günlük elektrik tüketimi, geçen yılki bayramın ilk 3 günlük elektrik tüketimine göre yüzde 7 oranında artış göstererek, 40 bin 267 megavat saate ulaştı. Bayramın 3. günü olan 12 Nisan tarihinde ise 14 bin 100 megavat saatle bayramın en yüksek elektrik tüketimi gözlemlendi. İl bazlı değerlendirildiğinde, elektrik tüketimi, geçen yılki bayram dönemine kıyasla, Samsun’da yüzde 6,7, Ordu’da yüzde 8, Çorum’da yüzde 5, Sinop’ta yüzde 7,5 ve Amasya’da yüzde 6,6 oranında arttı.

Bayram tatilinin 9 gün olması sebebiyle geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da özellikle kırsal bölgelerde nüfus artışı olabileceğini öngören YEDAŞ bayram öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamıştı. 5 bölgede 659 arıza onarım personeli, 241 araç ve 73 nöbetçi amir ile bayram tatili boyunca hizmet veren YEDAŞ, 7/24 çağrı merkezi desteği ile de müşterilerinden gelen talepleri karşıladı.

“Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz”

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, “Bayram tatili sebebiyle Anadolu’nun pek çok bölgesinde olduğu gibi, hizmet verdiğimiz şehirlerde de hareketlilik gözlemlendi. Yaşanabilecek yoğunluğu ön görerek bayram öncesi yaptığımız hazırlıklar sayesinde bu süreci sorunsuz bir şekilde atlattık. Yer yer yaşanan arızalara saha personellerimizi yönlendirerek, ilgili yerlere müdahalelerimizi sağladık” dedi.

Bayramın ilk 3 günü planlı kesintilerin de askıya alındığını belirten Yunus Emre Bilgi, “Bayramda müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için, sunduğumuz elektrik dağıtım hizmetinin her zaman olduğu gibi kaliteli ve kesintisiz olmasına özen gösterdik” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin