Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Şubat, 2024 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Bayraktaroğlu’ndan Eflani’de inceleme

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Eflani Orman İşletme Müdürlüğünde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

İnceleme ve denetimlerinin ardından personel ile sohbet eden Bayraktaroğlu, yaptığı açıklamada, Eflani İşletme Müdürlüğünün yeni kurulan bir müdürlük olmasına rağmen 2023 yılında programlarını gerçekleştirmenin yanı sıra gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürü hakkettiğini belirtti. İşletme Müdürlüğünün kendi gibi personelinin de genç ve dinamik bir ekibe sahip olduğunu vurgulayan Bayraktaroğlu, kararlılık, disiplin, özveri ile çalışmak gerektiğin ifade etti.

Bilginin önemine değinen Bayraktaroğlu, “Kendimizi çağın gerektirdiği ölçüde geliştirmek zorundayız. Gerek yabancı dil, gerekse CBS olarak kendimizi geliştirmeliyiz. Bölge Müdürlüğümüz ormancılık açısından önemli bir yer. Önemli olan başarılı olmak değil, o başarıyı daim kılmaktır. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü de bu başarıyı yakalamış ve devam ettirmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda ogrenciler yaptiklari bilimsel calismalari sergiledi LrjPDqpA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları sergiledi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan projeler, düzenlenen bilim fuarında sergilendi.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğenciler, yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projelerini protokol üyeleri ve vatandaşlara anlattı. Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Ortaokulu ve Hanönü İmam Hatip Ortaokulu’nun ortaklaşa düzenlediği fuarının açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, öğrencilerin projelerini inceledi.

Fen bilimlerinden teknolojiye, çevreden matematiğe kadar geniş bir yelpazede hazırlanan çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi alan Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ve Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, gençlerin heyecanına ortak oldu.

Öğrencileri tebrik eden Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, “İlçemizdeki okullarımızın bu denli başarılı projelere imza atması bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizin araştırma azmini ve öğretmenlerimizin onlara kattığı vizyonu bugün burada bizzat müşahede ettik. Hanönü Belediyesi olarak eğitime ve bilime yönelik her türlü girişimin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ise projelerin hazırlanma sürecinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bilim fuarına Hanönü Kaymakamı Emre Oktay, Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mertcan Demil, İlçe Emniyet Amiri Şenol Demirata, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Arukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Yabaneri ve öğretmenler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin