Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
15 Aralık, 2014 15:38 tarihinde yayınlandı
0

Basri Ergün güven tazeledi

MHP’de Ovacık İlçe Kongresi yapıldı
MHP’de Ovacık İlçe kongresi hafta sonunda yapıldı. Halk Eğitim Merkezi salonundaki kongreye; İl Başkanı Burhanettin Arslan, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, Eskipazar İlçe Başkanı Ahmet Cıva, Eflani İlçe Başkanı İrfan Ulusoy ve çok sayıda partili katıldı.
MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan ve Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un birer konuşma yaptığı MHP İlçe kongresinde mevcut Başkan Basri Ergün, güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.
Yeni dönemde Sefa Asar, Ramazan Yüksel, Halil Çağlar, Osman Orhan, Şükrü Öter, Hayati Yılmaz, Recep Çetinkaya, Mehmet Erdoğan, Baki Kapucuoğlu, Hilmi Kapucu, Yılmaz Yüksel, Hakkı Karagözoğlu, Mustafa Hamarat ve Satılmış Öztürk’le çalışacak olan MHP Ovacık İlçe Başkanı Basri Ergün yaptığı açıklamada; “Şahsıma ve ekibime güvenoyu veren tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 30 Mart’ta Ovacık’a diktiğimiz 3 hilalli bayrağımızı daha büyük başarılarla dalgalandırmak için var gücümüzle çalışacağız. İnanınca, isteyince nelerin olabileceğini Ovacık’ta sağladık. Darısı diğer ilçelerimizin başına” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
oyun oynarken yola atlayan cocuga otomobil carpti 6vs6HS3e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Oyun oynarken yola atlayan çocuğa otomobil çarptı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde oyun oynarken aniden yola atlayan çocuk otomobilin çarpması neticesinde yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi Harsat Mahallesi Siteler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 yaşındaki G.P., arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada aniden yola çıktı. Bu sırada sokakta seyir halinde olan İ.A. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen Fiat marka otomobil G.P.’ye çarptı. Kazada yaralanan G.P., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin