Reklam
Reklam
gqgqgq
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
13 Şubat, 2026 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Başkent EDAŞ’tan Karabük’e 310 Milyon TL’lik Yatırım

Kesintisiz ve sürdürülebilir enerji hedefiyle çalışmalarını sürdüren Başkent EDAŞ, Karabük’te 2025 yılı içerisinde 310 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirdi. Demir ticareti, nakliyecilik, ormancılık ve sanayi sektörleriyle büyüyen ve nüfusu 250 bini aşan kentte enerji altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar hız kazandı.

Şirket, yaklaşık 182 bin müşteriye hizmet sunduğu Karabük’te bin 788 trafo ve 7 bin 919 kilometrelik enerji hattında bakım ve iyileştirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 5 bin 69 armatür ile 898 kilometrelik kablonun bakımı yapılırken, 59 trafo ve 180 dağıtım merkezinde de çalışmalar tamamlandı.

Yeni yatırımlar kapsamında ise 124 kilometrelik yeni kablo döşendi, 720 aydınlatma armatürü ve 148 dağıtım panosu ile 9 trafo montajı gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla kentin enerji arz güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Kış Şartlarına Karşı 7/24 Hazırlık

Başkent EDAŞ, kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşı da önlemlerini artırdı. Özellikle yüksek kesimlerde altyapı dayanıklılığı güçlendirilirken, alternatif enerji hatları ve yer altı kablo tesisleriyle kesinti riskinin en aza indirilmesi amaçlandı. Ekiplerin 7/24 esasına göre görev başında olduğu bildirildi.

Dijital Hizmet Kanalları Öne Çıkıyor

Enerjisa Dağıtım Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Başkent EDAŞ, dijital müşteri deneyimi yatırımlarına da ağırlık verdi. Web sitesi, 186 Çağrı Merkezi, mobil uygulama, WhatsApp ihbar hattı ve Dijital Asistan ChatVolt üzerinden 7/24 hizmet sunuluyor. WhatsApp kanalında ilk karşılama süresinde yüzde 55 iyileşme sağlanırken, ChatVolt üzerinden 41 bin 728 görüşmenin botlar aracılığıyla çözümlendiği ve memnuniyet skorunun 4,15/5 seviyesine ulaştığı açıklandı.

Başkent EDAŞ, Karabük’te enerji altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdüreceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin