Başkan Yılmaz güven tazeledi - Karabük Haber Postası
baskan yilmaz guven tazeledi yj2ygMjB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Yılmaz güven tazeledi

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesinin 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut lider Kenan Yılmaz tekrar seçilerek inanç tazeledi.

100. Yıl Kültür Merkezi’nde ağır iştirakle düzenlenen genel konseye Özçelik-İş Sendikası Genel Lideri Yunus Değirmenci, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, siyasi parti vilayet liderleri, belediye liderleri, kurum müdürleri, sendika üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, görev mühleti boyunca yürüttükleri çalışmaları anlatarak, fiyat artışları, toplumsal hakların güzelleştirilmesi, Kardemir çalışanlarına sağlanan düzenlemeler ve üyeler için yapılan indirim mutabakatları üzere birçok kazanıma imza attıklarını söyledi.

Yılmaz, “Karabük’te çalışan son metal personeline ulaşana kadar uğraşımıza devam edeceğiz.” tabirlerini kullandı.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci de konuşmasında personellerin emeğiyle kentin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlandığını belirterek, “Bizler de emekçi ve patronu ortak paydada buluşturup hem üyelerimize hem de iş yerlerimize sahip çıktık.” dedi.

Genel şurada şube idaresi şu şekilde belirlendi: Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Şube Sekreteri Ali Gürcan Barlas, Şube Mali Sekreter Adayı Hidayet Böyükdoğan, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Adayı İsa Aydın, Şube Eğitim Sekreteri Adayı Ali Kaplan. Yedek üyeliklere ise Emin Savaş Aslantaş, Cihan Söğüt, Ramazan Tefenli, Ali Galip Kalaycıoğlu ve Hüseyin Darakcı seçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ormanlik alanda cikan yangin buyumeden sonduruldu KC1e4pVv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Cide ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu Cide Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin