Başkan Vidinlioğlu, adaylık başvurusunu yaptı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Vidinlioğlu, adaylık başvurusunu yaptı

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Genel Başkan Bahçeli ile görüşen Başkan Vidinlioğlu, daha sonra 2024 yılında gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan Kastamonu Başkan Vidinlioğlu, “Sevdamız Kastamonu diyerek 2019 yılında çıktığımız hizmet yolculuğumuza devam etmek, Kastamonu’muza ve hemşehrilerimize yeni dönemde de hizmetkar olabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize giderek 2024 yerel seçimleri için başvurumuzu gerçekleştirdik. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri, hemşehrilerimin büyük teveccühleri ile 2019 yılında teslim aldığımız hizmet bayrağımız, 2024 yılı seçimleri ile birlikte daha yukarılara taşımak en büyük gayemiz. İnşallah Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ve hemşehrilerimin de desteği ile bu gayemizi gerçekleştirecek ve Kastamonu’muza kazandırmaya devam edeceğiz. Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere ziyarette bulunduğumuz Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Sadir Durmaz, Sayın Edip Semih Yalçın ve Sayın Feti Yıldız’a da gönülden teşekkür ediyorum. Biz sevdamızın hizmetkarıyız. Çok çalışacağız, çok üreteceğiz. Kastamonu’muz kazanacak ve Kastamonulular kazanacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ccc 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Mart, 2026 13:05 tarihinde yayınlandı
0
0

ŞAMPİYONUN ADINI TAŞIYAN KÖPRÜ TALAN MI EDİLİYOR?

KÖPRÜ PARÇA PARÇA SOYULUYOR MU?

Karabük’te, milli boksör Elif Güneri’nin adını taşıyan yaya köprüsü bu kez bakımsızlık yanı sıra hırsızlık iddialarıyla gündeme geliyor.

Karabük’te Kartaltepe ile Yenişehir mahallelerini birbirine bağlayan ve 2019 yılında hizmete açılan köprü, zamanla kaderine terk edildiği yönündeki eleştirilerle sık sık gündeme gelmişti.

Son olarak vatandaşların iddialarına göre köprü üzerindeki metal, alüminyum ve aydınlatma sistemlerine ait çok sayıda parçanın sökülerek çalındığı öne sürülüyor. Özellikle kablo, aydınlatma aparatları ve bazı bağlantı ekipmanlarının yerinde olmadığı, mevcut yapı elemanlarında ise ciddi paslanmaya ve tahribata uğradığı görülüyor.

Daha önce de köprüde alüminyum korkulukların parça parça sökülerek çalındığı iddia edilmişti.

Vatandaşlar, hem güvenlik hem de estetik açıdan risk oluşturan bu durum karşısında yetkililere çağrıda bulunarak köprüde acil bakım ve denetim yapılmasını istiyor. Özellikle gece saatlerinde aydınlatma sistemlerinin zarar görmesinin, yayalar için ciddi tehlike oluşturduğu ifade ediliyor.

Karabük’ün gururu olan bir sporcunun adını taşıyan köprünün bu hale gelmesi ise kamuoyunda “değere sahip çıkılmıyor” yorumlarına neden oluyor.

Yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama bekleniyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin