Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
06 Şubat, 2024 10:56 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vergili’den Milletvekillerine Ev Ödevi

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili katıldığı bir programda Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a yüklendi.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili Cem Şahin’e “sen önce köy haline getirdiğin baba ocağın Ovacık’a bak. İçinde hayvan otlayan kamu yatırımlarına el at. Memleketine bir hayrın olsun, sonra Karabük Belediyesi ile ilgili konuş. 9 aydır vekilsin yaptığın bir tane icraat göster” dedi.

Başkan Vergili daha sonra sözlerine Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Ali Keskinkılıç’la devam etti. “gelelim senin baba ocağına; Eskipazar’a. Sen önce git memleketinde ki hastaneyi hizmete aç. Emniyet binasını düzelt. Turizmi canlandır. Söz verdiğin palavra savunma sanayi fabrikasını kur” dedi.

Özkan Çetinkaya, sen de benim yaptırdığım Kent meydanı, Kartaltepe toplu konut veya Meydan Cami üzerinden siyaset yapma. Kendi plan projen varsa açıkla yoksa boş konuşma. Belediyecilik ciddi iştir, diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Benim eserlerim ortada. Karabük’te kafanızı nereye çevirirseniz Vergili döneminde yapılmış bir eser görürsünüz. 287 tane dev eser ortaya koymuşuz. Hastanesi olmayan memleketin vekilleri çıkmış 287 tane dev eser üretmiş belediye başkanını eleştiriyor. Benim belediye imkânlarıyla yaptığım battı çıktı ile sizin devlet imkânlarıyla yaptığınız Kardemir kavşağı arasındaki fark ortada. Hani hastane sorunu tarihe karışıyordu, havaalanı yapıyordunuz, otoyol geliyordu, çevre yolu bitiyordu, tapu binası ve adliye sarayı yapılıyordu, TCDD şehir dışına çıkıyordu, hani nerde ne yaptınız. Benim yaptığım kent meydanı ve Kartaltepe toplu konutları dışında Karabük’te hangi ciddi kamu yatırımı var. Hele bir konuşun bakalım.” diyerek kelimelerine son verdi. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude yapay zekadan siber guvenlige 220 proje tanitildi pPzjUOde
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0 0

KBÜ’de yapay zekadan siber güvenliğe 220 proje tanıtıldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Bitirme Projeleri Sergisi’nde, öğrencilerin hazırladığı 220 proje ziyaretçilerle buluştu.

Karabük Üniversitesi’mde düzenlenen Bitirme Projeleri Sergisi’nde öğrenciler tarafından hazırlanan yapay zeka, siber güvenlik ve robotik alanlarındaki çalışmalar yer aldı.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi binasında gerçekleştirilen sergide, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin hazırladığı 180, Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin hazırladığı 40 proje olmak üzere toplam 220 çalışma tanıtıldı.

Serginin açılışına Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Türker, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, projelerini katılımcılara tanıtarak teknik detaylar ve geliştirme süreçleri hakkında bilgi verdi. İki gün süren sergi boyunca ziyaretçiler projeleri yakından inceleme fırsatı bulurken, öğrenciler de eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve becerileri uygulamalı olarak sergileme imkânı elde etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin