Başkan Vergili’den Gündüz Çocuk Bakımevleri Projesi

Yusuf Korkmaz tarafından
05 Şubat, 2024 10:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 5 adet yeni Gündüz Çocuk Bakımevi projesi yapılacağını 4. dönem projesi olarak açıkladı.

Mevcutta 9 adet kreşin yapıldığını belirten ve çalışan annelerin gözünün arkada kalmayacağını söyleyen Başkan Vergili, Şirinevler Çamlık Kent Orman Parkı,  5000 Evler Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi,  Kayabaşı Mahallesi ve Yeşil Mahalle olmak üzere 5 yeni Gündüz Çocuk Bakımevinin yapılacağını söyledi. (Yusuf Korkmaz)  

Sarp kara yolu ulaşıma kapandı ekipler çalışma başlattı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’in Kemalpaşa ilçesindeki Sarp kara yolunda meydana gelen heyelan sonrası uzun araç kuyrukları oluştu. Yurt dışına çıkmak isteyen vatandaşlar, yaya olarak yolun karşısından geçmek zorunda kaldı.
Türkiye’nin Kafkaslara açılan değerli hudut kapılarından biri olan Sarp Hudut Kapısı’na ulaşan milletlerarası Karadeniz Kıyı Yolu’nda heyelan meydana geldi.
Kemalpaşa-Sarp Hudut Kapısı ortasındaki Sap1 Tüneli girişine düşen dev kaya modülleri yolu ulaşıma kapattı. Yaşanan heyelan nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Olay anında araç geçişinin olmaması muhtemel bir faciayı önlerken bölgeye karayolları takımları sevk edildi. Yetkililer, bölgede inceleme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, Sarp Hudut kapısını geçmek isteyen ve heyelan nedeniyle yolda kalan Gürcü vatandaşlar yaya olarak heyelanlı bölgeyi geçmek zorunda kaldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.