Yusuf Korkmaz tarafından
05 Şubat, 2024 10:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Başkan Vergili’den Esnaf Ziyaretleri

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnafları ziyaret eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Vergili'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cadde üzerinde Başkan Vergili'nin yanına gelen emekliler kendilerine   tanınan ücretsiz seyahat kartı hakkı nedeniyle  Başkan Vergili'ye teşekkür ederek, "Başkan senden Allah razı olsun, biz emekliler için çok büyük avantaj, emekli senin yaptıklarını biliyoruz ve unutmayız" diyerek hatıra resmi çektirdi. Başkan Vergili; "esnaflarımızı ziyaret ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk.  Bu esnada şehirimiz emeklileri için yaptığımız düzenlemede su ve toplu taşımanın ücretsiz olmasından memnuniyetlerini belirten emeklilerimize de ayrıca teşekkürler" dedi.  (Yusuf Korkmaz)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

SUV tipi araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’da SUV tipi arabayla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı İç Kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Kazım Paşa Caddesi üzerinden seyir halinde olan Emre Türk yönetimindeki 55 ARF 208 plakalı motosiklet ile 19 Mayıs Bulvarı üzerinde ilerleyen Cumali Yılmaz idaresindeki 55 ARM 714 plakalı SUV tipi araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle yere savrulan motosiklet şoförü yaralandı. Olay yerine sevk edilen sıhhat takımları, yaralı sürücüyü birinci müdahalenin akabinde Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazayla ilgili polis takımları tarafından inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin