Yusuf Korkmaz tarafından
05 Şubat, 2024 10:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

Başkan Vergili’den Esnaf Ziyaretleri

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnafları ziyaret eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Vergili'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cadde üzerinde Başkan Vergili'nin yanına gelen emekliler kendilerine   tanınan ücretsiz seyahat kartı hakkı nedeniyle  Başkan Vergili'ye teşekkür ederek, "Başkan senden Allah razı olsun, biz emekliler için çok büyük avantaj, emekli senin yaptıklarını biliyoruz ve unutmayız" diyerek hatıra resmi çektirdi. Başkan Vergili; "esnaflarımızı ziyaret ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk.  Bu esnada şehirimiz emeklileri için yaptığımız düzenlemede su ve toplu taşımanın ücretsiz olmasından memnuniyetlerini belirten emeklilerimize de ayrıca teşekkürler" dedi.  (Yusuf Korkmaz)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
15 Ekim, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik Kilitlendi, Vatandaşlar Tepkili: “Karabük’te Plan Yok, Çile Var”

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren Karabük-Safranbolu istikametinde ve Kardemir Kavşağı çevresinde yapılan yol çalışmaları kent trafiğini felç etti.

Özellikle işe gitmek isteyen vatandaşlar uzun süre araç ve otobüslerin ilerleyememesi nedeniyle mağdur oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nın tek yönlü kapatılmasıyla birlikte Safranbolu’dan Karabük yönüne ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kentin ana kavşak noktalarında aynı anda yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sabah işe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlardan M. Demir, “Sabah 8’den beri otobüs bekledim. Sonunda pes edip yürümeye başladım çünkü araçlar hareket etmiyordu. Ben de dahil, herkes işe geç kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sürücüler ise yol çalışmalarının plansız yapılmasına dikkat çekti. Bir taksi şoförü, “Her gün başka bir yol kapanıyor. Hiçbir bilgilendirme yok. İnsanlar ne yapacağını bilemiyor. Ambulans bile geçemedi az önce” dedi.

Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle ambulansların da geçişlerde güçlük yaşadığı görüldü. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinden çalışmaların daha planlı ve aşamalı şekilde yürütülmesini istedi.

Kentte trafiğin normale dönmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin