Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
05 Şubat, 2024 10:24 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vergili Site Toplantılarına Başladı

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, site toplantılarına Ergenekon Mahallesindeki 3 Nisan Park Evleri ile start Verdi.

Gün içinde esnaf ziyaretlerine, akşamları ise site toplantılarına başlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ergenekon Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Vergili, mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Site toplantısı sonrası mahallede vatandaşlarla da görüşen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediyesi’nin mahallede yürüttüğü çalışmalardan dolayı hem teşekkür, hem de dua aldı. (Yusuf Korkmaz)

Baskan Vergili Site Toplantilarina Basladi2 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
sakin sehir savsatin sakli cenneti balik golu ilkbaharla buyuledi Dkm25rTV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi

Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin