Başkan Özlü ve Milletvekili Keşir yerli otomobil ile yollara çıktı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile belediye tarafından asfaltlanan yollarda incelemeler

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Türkiye’nin yerli otomobili TOGG ile direksiyon başına geçerek belediye tarafından asfaltlanan yeni yolları inceledi.
Sürüş sırasında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Keşir, yol konforundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Düzce Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Başkan Faruk Özlü ise bugüne kadar 62 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, hava şartları elverdiği sürece çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.
Altyapı ve üstyapı yatırımlarına da değinen Özlü, artan maliyetlere rağmen kaynakları en verimli şekilde kullandıklarını vurguladı. Ayşe Keşir ise gerçek belediyeciliğin sadece estetik düzenlemelerden ibaret olmadığını, önceliğin altyapıya verilmesi gerektiğini belirterek Başkan Özlü'nün çalışmalarını takdir etti.
Toplu taşıma projelerine de değinen Başkan Özlü, Düzce'de 250 adet elektrikli aracın şehre kazandırılacağını, kurulacak güneş panelleriyle de maliyetlerin ciddi oranda düşürüleceğini sözlerine ekledi.



Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


