Başkan Köse’nin 23 Nisan Mesajı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2019 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse’nin 23 Nisan Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

23 Nisan 1920 ruhunun temsil ettiği bütün değerlerin, ifade ettiği anlamların çok değerli bir miras olarak nesilden nesile aktarılacağını söyleyen Köse;  “23 Nisan, Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizi işgalden ve işgalcilerin kuşatmasından kurtaracak iradeyi oluşturdu.  Aziz milletimizin bütün unsurlarını ortak bir ülküde birleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti de bu birlik şuuru üzerine inşa edildi. 23 Nisan 1920 ruhu, temsil ettiği bütün değerleri, ifade ettiği anlamları, çocuklarımızın sahipliğinde ve şahitliğinde çok değerli bir miras olarak nesilden nesile aktarılacaktır.

Bu tarih, egemenliğin millete devredilişinin resmen başlangıcını oluşturan bir devrimin tarihidir. Böyle bir devrimin, yüzyıllar boyu, değil gerçekleştirilmesi, hayal edilmesi bile mümkün değildi. 23 Nisan 1920, sadece TBMM’nin kuruluş günü değil, aynı zamanda demokratik parlamenter rejimin temelinin de atıldığı gündür.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin