Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2019 13:48 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse’nin 10 Kasım Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atatürk’ün mazlum milletler için kurtuluşun ve bağımsızlığın sembolü olduğunu kaydeden Başkan Köse; “Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümde özlemle anıyoruz.

Mazlum milletler için kurtuluşun, bağımsızlığın ve egemenliğin hem kahramanı, hem de sembolü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yıl dönümünde de fikirleri, devrimleri, ilke ve kararlılığıyla, bizim çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma, gerçek anlamda demokrasiye geçme, kadın erkek eşitliğini sağlama, sosyal hukuk devletini hayata geçirme ve kimsesizlerin kimsesi olma mücadelemize önderlik etmektedir.

“Bağımsızlık ve Demokrasi benim karakterimdir” diyen Cumhuriyetimizin kurucusu, laik, demokratik ve aydınlık Türkiye’nin sembolü, büyük devrimci ve düşünce adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz. Bize başta Cumhuriyet olmak üzere sonsuza kadar kararlılıkla savunup koruyacağımız emanetler bırakan Aziz Atamızın manevi huzurunda emanetlerinin bekçisi olacağımıza, Misak-ı Milli sınırlarımızın bölünmez bütünlüğü içinde laik demokratik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyor,  İlke ve devrimlerinin yılmaz bekçisi olarak daima izinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsundaki rusvet operasyonunda 4u doktor 8 kisi adliyeye sevk edildi AwON7EQP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’daki rüşvet operasyonunda 4’ü doktor 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde “rüşvet” iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4’ü doktor 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapan bazı doktorların medikal firmalar üzerinden ya da doğrudan hastalardan rüşvet aldıkları iddiası üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık” ve “kamu hizmetlerinden yararlanma hakkının engellenmesi” suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

Salı sabahı düzenlenen operasyonda aralarında 3’ü profesör ve 1’i doçent 4 doktor, 4 medikal firma çalışanı/sahibi, 10 rüşvet veren hasta yakını olmak üzere toplam 18 şüpheli Atakum, İlkadım, Bafra, Çarşamba ilçeleri ile Ordu’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı. Rüşvet veren hasta yakını 10 kişi emniyetteki ifadeleri sonrası serbest bırakılırken, 3’ü profesör, 1’i doçent 4 doktor ile 4 medikal firma çalışanı/sahibi olmak üzere 8 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin