Başkan Köse’den Özel’e ziyaret

Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne davet etti.
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse beraberinde, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal , Meclis Üyeleri Taner Timar, Soner Alkan, Faruk Uluateş, Mehmet Özkul ile birlikte TBMM’de ilk ziyaretini CHP Karabük Milletvekili aynı zamanda TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay oldu. Daha sonra Milletvekili Akay ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel Başkanlığı’nda düzenlenen grup toplantısına katıldı. Toplantının ardından Başkan Köse, festivalin kültürel ve sanatsal değerlerin paylaşılması, uluslararası ilişkilerin geliştirilmesi açısından önemine vurgu yaparak Genel Başkan Özel’i ziyaret ederek etkinliğe katılmaya davet etti. Ziyaret sırasında, Safranbolu’nun tarihi dokusu ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi verildi ve festivalin bölgenin ve Safranbolu Uluslararası platformda tanıtımına büyük katkı sağladığı belirtildi. Özel, Başkan Köse’nin gösterdiği başarılı performans ve sosyal belediyecilik örneklerini sergileyen halkçı belediye çalışmaları üzerine kendisine teşekkür ederken daveti memnuniyetle karşıladı ve festivalin önemini vurgulayarak katılımıyla ilgili olumlu düşüncelerini ifade etti. Ziyaret sonunda Başkan Köse Genel Başkan Özel’e Safranbolu’yu yansıtan yöresel ürünler ve Safranbolu temalı tablo hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiilesonaerdi.

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Şehirlioğlu Karabük’te Ziyaretlerde Bulundu

blank
Sevgi Özdemir tarafından
31 Ocak, 2025 21:16 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehirlioğlu, Karadeniz turu kapsamında ilk durağı olan Karabük'ü ziyaret etti. Şehir girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Şehirlioğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerine Cuma Pazarı’ndan başlayan Şehirlioğlu, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ardından Ankara Caddesi ve Hürriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Şehirlioğlu yaptığı açıklamada, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısı, Türkiye’nin güvenliği ve PKK tehdidi, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın durumu ve Türkiye’nin sığınmacı politikası gibi konulara değindi. Şehirlioğlu, "Bir terörist başı, bir bebek katili hiçbir zaman bu kadar şehidimizin, gazimizin olduğu bir ülkede kalkıp da üniter devlet yapımızı bozmak için bir şey yapamaz. Zafer Partisi olduğu müddetçe bu vatanı böldürmeyiz, parçalatmayız.” dedi.

Şehirlioğlu, Zafer Partisi olarak politikalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, "Biz hala politikamızı sürdürüyoruz. Terörist başına karşıyız. Türkiye’nin şu anda kadrolarımızla rahatlıkla yönetimine talibiz ve en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyoruz. Yarın seçim yok, öbür gün seçim yok; biz seçim için burada değiliz. Halkımızla bütün bu sorunları paylaşmak için buradayız. Bugün de Batı Karadeniz turumuza ilk olarak Karabük’ten başladık. Genel Başkanımızın hem selamlarını getiriyoruz hem de buradaki halkımızdan ona iyi niyetlerini iletiyoruz." dedi.

Şehirlioğlu, Karadeniz turuna Bartın ve Zonguldak ziyaretleriyle devam edeceğini ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinlemeyi sürdüreceğini açıkladı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

blank
blank
blank
blank
blank

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.