Başkan Köse: “Var Bir Çaresi; Cumhuriyet Halk Partisi!”

Mustafa Akgün tarafından
18 Ocak, 2025 13:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BAŞKAN ELİF KÖSE’DEN CHP KARABÜK TEŞKİLATINA ZİYARET

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük teşkilatına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Köse, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz ile bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"VAR BİR ÇARESİ; CUMHURİYET HALK PARTİSİ!"

Başkan Köse, ilk olarak CHP İl Başkanı Vedat Yaşar’ı parti binasında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Türkiye’nin birinci partisi olarak iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Köse, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek hep bir ağızdan ‘Var bir çaresi; Cumhuriyet Halk Partisi!’ diyoruz” dedi. Köse, il ve ilçe yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI YAVUZ’A ZİYARET

Başkan Köse, gün içinde ikinci ziyaretini CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz’a yaptı. Yavuz’un işletmesi olan Çatı Katı Kafe’de gerçekleşen ziyarette Köse, gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali Yavuz ve ekibine bol kazançlar diledi.

Başkan Elif Köse’nin ziyaretleri, CHP teşkilatıyla olan dayanışmayı güçlendirmek ve gündem değerlendirmesi yapmak açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlhan Palut: “3 puan önemli ama hala rahat değiliz”

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

SAMSUN (İHA) – Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, Samsunspor’a karşı kazanmalarına rağmen ligde hala rahat bir durumda olmadıklarını söyledi.
Trendyol Harika Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Samsunspor’u 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, "Fikstür olarak kolay bir fikstürde değiliz. Son 5 haftada sıkıntı gruplarla oynadık. Maçların içine girdiğinizde hiçbir maçta rakibe üstünlüğü vermedik. Sonuçlarda ise oyun olarak başa baş gitsek de uygun sonuç alamıyorduk. Son olarak Samsunspor ile karşılaştık. Ayağa kalkmak için güç bir maçtı. Samsunspor ligin flaş grubu. Bu sonuç sürpriz olarak kıymetlendirilebilir. Maça şanssız başladık. 2-0 birinci yarıyı mağlup bitirdik. Oyun birinci yarıda bu skoru hak etmiyordu. İstikrarlı bir oyun oldu. Sıkıntı maç, deplasman, formda bir gruba karşı oynadık. İkinci yarı bir şeyler yapmamız gerekiyordu. İkinci yarıda 3 değişikle başladık ve sistemi değiştirdik. Esasen birinci yarı da bir oyuncu değiştirmiştik ancak yeniden de risk aldık. Alandaki enerjiyi değiştirmek ve rakibin oyun ezberini sekteye uğratmak istedik. 2-1’i yakaladıktan sonra Soner’in bir durumu vardı. 3-1 geriye de düşebilirdik ancak sonrasında maçı 3-2 kazandık. Ligin tabanına yaklaşmaya başlamıştık. Hala daha rahat değiliz. 3 puan çok değerli. Bu türlü bir gruba karşı 2-0’dan gelip 3-2 kazanmak güzeldi. Bizin en büyük sorunumuz istikrarsızlık. Oyuncularımı kutluyorum. Samsunspor altın bir yıl yaşıyor. Geri kalan maçlarda onlara da muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.