blank
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2025 14:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse,  Safranbolu Halkıyla Birlikte Film İzledi

Safranbolu’da sinema keyfi açık havada yaşanmaya devam ediyor. 26. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri, Leyla Dizdar Kültür Merkezi Bahçesi’nde tüm coşkusuyla sürüyor.

Etkinliğe vatandaşlar kamp sandalyeleri ve minderleriyle akın ederken, her yaştan sinemasever açık havada film izlemenin tadını çıkarıyor. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse de vatandaşlarla birlikte film izleyerek bu keyfi paylaştı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar yapılan röportajlarda açık havada sinema izlemenin hem nostaljik hem de sosyal bir deneyim sunduğunu belirtti. Bir vatandaş, “Açık havada film izlemek çok keyifli, bu tür etkinliklerin sürekli olması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bir başka vatandaş ise, “Bu tür organizasyonlar bizleri bir araya getiriyor, sosyalleşmek çok güzel. Başkan Köse’ye teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Açık Hava Sinema Geceleri, Safranbolu’da yaz akşamlarını sanatla buluşturmaya devam ederken, vatandaşlardan gelen olumlu geri bildirimler etkinliğe olan ilgiyi daha da artırıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bakan Bolat Samsun’da

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Samsun programına valilik ziyareti ile başladı.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bir dizi program ve toplantılara katılmak üzere Samsun’a geldi. Bakan Bolat, Samsun programı kapsamında birinci olarak valiliği ziyarete etti. Samsun Valiliği’ne gelişinde Vali Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve öteki protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Bolat, burada valilik anı defterini imzaladı.
Bakan Bolat, gün içerisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek, "2025 Yılı Temmuz Ayı Dış Ticaret Verileri"ni açıklayacağı basın toplantısına katılacak. STK’larla istişare toplantısı yapacak ve ihracat seferberliği tepesine katılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin