Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2022 12:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Köse: “..kadınlarımza pozitif ayrımcılığa devam edeceğiz..”

  Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve 3 gün devam eden Kadın El Emeği Festivali sona erdi. Belediye Başkanı Elif Köse birbirinden güzel etkinlik, eğlence ve bilgilendirme toplantılarına kadar pek çok detayı içerisinde barındıran festivalin son gününde de üreten kadınları yalnız bırakmadı. Bir yandan alışveriş yaparken diğer yandan kadınlarla uzun süre sohbet etti. "KADIN İSTERSE BAŞARIR" Kadınların istediğinde her işin üstesinden gelebileceğini ifade eden Başkan Köse, "Bizler bunun farkında olduğumuzdan kadınlarımız için projeler üretmeye, onların yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bu festival ile onlar hem evlerinde ürettiklerini satabilsin, aile bütçesine katkı sağlasın hem de alanında uzman kişilerden işin püf noktalarını öğrensin istedik." dedi. Üreten bir Safranbolu istediklerinin altını çizen ve Festival süresince gerçekleşen programlara katılım sağlayan; başta üreten kadınlara, değerli uzmanlara ve emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Elif Köse, "En başından söylediğimiz gibi kadınlarımıza pozitif ayrımcılığa ve onlarla başarılı işler yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Etkinlik, söyleşilerin ve uygulamaların ardından Safran Ekspres'in konseri ile sona erdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin