Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2019 12:51 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse Çarşı esnafını ziyaret etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Akgül ile birlikte Tarihi Çarşıda hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Köse, Aksoy ve Akgül, esnafların belediyeden taleplerini de dinledi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça gerek vatandaşlarımızla gerekse esnafımızla bir araya gelmeye, onları dinlemeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Her hafta Salı ve Cuma günleri Tarihi Çarşı belediye binasında mesai yaptığını hatırlatan Başkan Köse; “ Burada hem tarihi havayı teneffüs ediyor hem de burada yaşayan ve çalışan hemşerilerimiz ile bir arada oluyoruz. Bu günde esnaflarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Sağ olsunlar bizlerle yakından ilgileniyorlar. Bizlerde Safranbolu’muz için karşılıklı istişare içerisinde birlik beraberlik ruhu ile daha neler yapabilirizi anlatıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz üzere amacımız: Safranbolu ve Safranbolulu hemşerilerimizin en iyi hizmeti en kaliteli şekilde alabilmeleri ve gelecek kuşaklara çok daha yaşanılır bir Safranbolu bırakabilmek. Bizler tüm ekiplerimiz ile birlikte bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Esnaf ziyareti sırasında kurallara uyan pek çok esnafa da teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Özellikle esnaf arkadaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda da istişare ettiğimiz üzere ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin rahat hareket edebilmeleri adına gösterdikleri gayretlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yine pek çok esnaftan olumlu dönüş alan Başkan Köse; “ Tüm Safranbolu olarak ortak hedefimiz, çok daha yaşanılır ve çok daha fazla insanın ziyaret edeceği bir Safranbolu inşa etmek” dedi.

Aksoy ve Köse Tarihi Çarşıyı ziyaret eden yabancı turistlerle de sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin