Karabük Postası tarafından
18 Temmuz, 2023 14:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Elif Köse Vatandaşların Sorunlarıyla İlgileniyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu halkı ile bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.
15 Temmuz Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda vatandaşların, talep istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Köse, taleplerin karşılanması talimatını verdi. Göreve geldikleri ilk günden bu yana vatandaş odaklı, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yaptıklarını ifade eden Köse, "Her zaman ifade ettiğim gibi Safranbolu gibi güzel bir kentte belediye başkanlığı yapmaktan, halkımıza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum" dedi.
Ellerinden geldiğince halka iç içe olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Köse, "Toplantılarda karşılıklı istişare etme fırsatı buluyoruz. Müdürlerimizin hazır bulunmaları, talebin gerçekleşmesini de hızlandırıyor. Tabii ki çocuklar ve gençler, toplantılarımızın baş tacı. Onları çok seviyorum. Zaten en büyük amacım da gelecek kuşaklara çok daha yaşanılır bir Safranbolu bırakmak. Bu vesile ile gösterdikleri ilgi ve sevgiden ötürü tüm mahalle halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.(İHA)
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samanlıkta çıkan yangın konağı küle çeviriyordu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan samanlık yangını konağa sıçramadan söndürüldü.
Olay, Daday ilçesi Budaklı köyü Hasanbeyoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ahmet Bıyıklı’ya ilişkin samanlıkta şimdi belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü ve Daday Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi. Olay yerine gelen grupların müdahalesiyle yangın samanlığın bitişiğinde bulunan konağa sıçramadan söndürüldü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin