Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Deveci: “Gençlerimizin geleceğine yatırım, ülkemizin geleceğine yatırım”

OKAF 24’te gençlerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Gençlerimizin geleceğine yatırım, ülkemizin geleceğine yatırımdır. OKAF’ta yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Orta Karadeniz Kariyer Fuarı(OKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonuyla Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere açıldı. ‘Yetenek Her Yerde’ ve ‘100 Yıllık Mirası Geleceğe Taşı’ sloganlarıyla düzenlenen fuarda, Atakum Belediyesi de yer alıyor. Katılımcılar, Atakum Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin (ATAK) ürünlerinin de sergilendiği standa yoğun ilgi gösteriyor.
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, gençlere istihdam olanağı sunan, kariyerlerini planlama fırsatı veren fuarda, tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Deveci, “Orta Karadeniz Kariyer Fuarı, gençlerimize yeteneklerini; potansiyellerini değerlendirebilecekleri ve geliştirebilecekleri istihdam imkanları sunuyor. Ülkemizin ekonomik şartlarını ve işsizlik oranını düşündüğümüzde, son derece önemli bir fuar. Atakum Belediyesi olarak gençlerimizin geleceğine yatırımı, ülkemizin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Bu anlayışla hizmete açtığımız, Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi’nde atölye çalışmalarında ve kurslarda son teknoloji imkanlarla eğitim veriliyor. Merkezimizde, öğrencilerimize ufuklarını açan ve potansiyellerini geliştiren ortam sunuyoruz. Bu nedenle OKAF’ta gençlerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Üniversiteli gençleri, iki gün boyunca iş, bilim ve siyaset dünyasının başarılı isimleri ile buluşturan OKAF 24’te; paneller, atölye çalışmaları, kariyer söyleşileri, yarışmalar, kurum/ firma tanıtım oturumları, iş görüşmesi simülasyonları gibi birçok etkinlik yer alıyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da zincirleme trafik kazası: 1 ağır yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında tırın dorsesine çarpan kamyonetin şoförü ağır yaralandı.
Kaza, dün saat 20.40 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, A.Y. (56) yönetimindeki 06 CHS 130 plakalı tırla gerisinden gelen M.E. (24) idaresindeki 27 ATR 733 plakalı tır çarpıştı. Birinci çarpışmanın akabinde her iki araç da sağ şerit üzerinde beklemeye geçti. Bu esnada tıpkı istikametten gelen Y.G. (52) yönetimindeki kamyonet, kaza nedeniyle durmakta olan 27 ATR 733 plakalı tırın dorsesine çarptı. Kazada kamyonet şoförü Y.G. araçta sıkışarak yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen sıhhat takımları tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolda kısa periyodik aksama yaşanırken, araçların kaldırılmasının akabinde yol tekrar üç şerit olarak trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.