Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ekim, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Demirtaş eser kazandırmaya devam ediyor

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş beldede millet bahçesi, butik terminal ve selden zarar gören kano kulübü alt yapısının onarım çalışmalarını inceledi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, beldede devam eden çalışmaları Fen İşleri Müdürü Abdullah Yılmaz ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Demirtaş millet bahçesi projesinin ilk etabında sanat yapılarının tamamlandığını belirterek, çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Demirtaş açıklamasında “Beldemizde Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük millet bahçesini inşa ediyoruz. 26 dönüm arsanın ilk etabında yapay şelale ve havuz, kamelyalarımız, çocuk oyun parkı gibi alanların yapımı tamamlandı. Bundan sonra kafeteryamız ile çevre düzenleme işlerine başlayacağız. Hedefimiz bu yıl sonuna kadar millet bahçemizin ilk etabını hizmete açmak. Sadece Gülüç halkımızın değil bölge halkımızın dinlenip eğlenebileceği güzel vakit geçirebileceği sosyal bir alan oluşturuyoruz” dedi.
Butik Terminal binasının yapımının tamamlandığını belirten Başkan Demirtaş, kalan eksikleri en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacaklarını söyledi. Geçtiğimiz Temmuz ayında bölgede yaşanan sel sırasında Gülüç Kano Kulübü binasının alt yapısının da zarar gördüğünü ifade eden Demirtaş, “Kano Kürek kulübümüzün alt yapısı geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan selde zarar görmüştü. Selde zarar gören yerleri tespit ederek onarım çalışmalarına başlıyoruz. Gençlerimizin kürek sporunu yapabilecekleri kano kulübümüzü en kısa sürede hazır hale getireceğiz”diyekonuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin