Başkan Cıva Yolda Kaldı Kendini Eleştirdi - Karabük Haber Postası
231
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Cıva Yolda Kaldı Kendini Eleştirdi

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma meydana gelirken, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, aracıyla yolda kaldı. Yoldan kalan Başkan Cıva, kendini eleştirirken, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçede denetim yaptığı sırada yoğun kar yağışı sonrası buzlanma meydana gelen Yeni Mahalle Gurban Tepe mevkisin de aracıyla yolda kaldı. Yolda kalan Başkan Cıva, kendisini eleştirerek, “Demek ki, işimizi iyi yapmıyoruz ki yolda kaldık, kendi ilçemizde. Denetleme yaparken araç kaldı” dedi.

Başkan Cıva daha sonra Fen İşleri Müdürünü arayarak, “Kadir ne yapıyorsunuz neredesiniz? Beştepe’yi gezeceksiniz de ben Kurban Tepe’de kaldım. Nereyi tuzladınız? Kaldık burada, araba çıkmıyor. Burayı tuzlayın, buradan araba çıkmıyor. Ben kendim kaldım millet de şikayet etmedi. Belediye başkanı yolda kalır mı kendi ilçesinde?” dedi.

Başkan Cıva daha sonra yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Civa o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 2 otomobil kafa kafaya carpisti iz3cQgeZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bartın’da anayolda seyir eden araç ile tali yoldan çıkan araç kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına yansırken, sürücülerden birinin ehliyeti bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası açıklanmayan ve Kozcağız’dan Bartın istikametine seyir eden bir araç, tali yoldan çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Tali yaldan çıkan aracın ismi açıklanmayan sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin