Fatma Tüfekçioğlu tarafından
01 Ocak, 2025 15:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Başkan Çetinkaya’dan Umut Dolu Bir Yıl Temennisi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 2024 yılının sona ermesiyle birlikte yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Çetinkaya, yeni yılın Karabüklüler için huzur, sağlık ve başarı dolu bir yıl olmasını temenni ederek, 2024 yılının tüm zorlukları geride bıraktığını ve yeni bir başlangıç fırsatı sunduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Karabüklü hemşehrilerim, ülkemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı 2024 yılını geride bıraktık, umutlarımızı tazeleyip yeni hedeflere yelken açacağımız yeni bir yıla adım attık. 2025 yılının sevgi, saygı ve dayanışmanın hakim olduğu, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum. Başta siz değerli Karabüklü hemşehrilerim olmak üzere tüm insanlık için güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

  1. Semih Ali

    Daha modern bir Karabük ve Safranbolu için tüm vatandaşlarımızın özverili olması ve çevreyi evlerinin içini nasıl temiz tutuyorlarsa o şekilde sokakları da temiz tutmaladır… Belediye Başkanı Sayın Özkan Çetinkaya nın yanında dayanışma içinde vatandaş olarak ta katkıda bulunmalıdır…. İnşallah Ülkemiz 🇹🇷 adına her şey Rabbimin izniyle hayırlı olur… Selametle kalın….🍀

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi peşine takan 16 yaşındaki sürücü ormanlık alanda yakalandı

Çorum’da polis aracına çarptıktan sonra kaçmaya başlayan 16 yaşındaki ehliyetsiz şoför, kovalamaca sonucunda kaçtığı ormanlık alanda yakalandı. Çocuğa toplam 94 bin TL cezai süreç uygulandı.
Edinilen bilgiye nazaran, polis takımları tarafından Sarılık Kavşağı’nda devriye vazifesindeki polis aracına çarpan 19 AEM 303 plakalı arabanın şoförü, daha sonra "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis aracına da çarpan şahıs, gruplar tarafından takibe alındı. Yaklaşık 35 kilometre kaçtıktan sonra aracı çamura saplanan şoför, koşarak ormanlık alana girdi. Şahıs polis takımları tarafından ormanlık alanda yakalandı. Polis takımları tarafından yapılan denetimlerde C.Ö. isimli şoförün 16 yaşında ve şoför dokümanının olmadığı tespit edildi. Araçta yapılan denetimlerde ise silah fişekleri bulundu. Polis takımları tarafından 16 yaşındaki C.Ö.’ye ilgili hususlardan 94 bin TL trafik cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.