Başkan Çetinkaya’dan Personel Ücret ve Hak Düzenlemesi - Karabük Haber Postası
za1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
06 Şubat, 2026 12:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan Personel Ücret ve Hak Düzenlemesi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, belediye personeli için 2026 yılına yönelik ücret ve sosyal hak düzenlemelerini hayata geçirdiklerini duyurdu.

Başkan Çetinkaya’nın açıklamasına göre, 2026 yılının ilk 6 ayında:

  • Personel A.Ş. çalışanlarına %15,
  • Ulaşım A.Ş. çalışanlarına %27 oranında ücret ve sosyal hak artışı uygulanacak.

Yılın ikinci yarısında ise artışların enflasyon oranı ve refah payı esas alınarak sürdürüleceği belirtildi. Ayrıca, Ulaşım A.Ş. personelinin yıllık ikramiyeleri 10’dan 20’ye yükseltildi.

Çetinkaya, tüm mesai arkadaşlarına ve ailelerine hayırlı olmasını dileyerek, yapılan düzenlemenin emek ve alın terinin karşılığı olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin