Reklam
Reklam
29 ocak
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
02 Şubat, 2026 11:02 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya’dan Berat Kandili Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet, mağfiret ve ilahi affın tecelli ettiği mübarek Berat Kandili’ne ulaşmanın manevi huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamlı gece; bireysel sorumluluklarımızı gözden geçirdiğimiz, vicdanlarımızla baş başa kaldığımız ve daha güçlü bir toplumsal bilinç inşa etmemize vesile olan kıymetli bir zaman dilimidir.

Berat Kandili; adalet, merhamet ve sorumluluk duygularını pekiştirirken, toplumsal dayanışmanın ve ortak değerler etrafında kenetlenmenin önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu mübarek gecenin, milletçe birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini; huzur, güven ve kardeşlik ikliminin kalıcı hale gelmesine katkı sunmasını temenni ediyorum.

Karabük’ün her alanda gelişimi ve hemşehrilerimizin huzuru için yürüttüğümüz çalışmalarda; bu tür müstesna gecelerin taşıdığı manevi iklimi rehber edinmeye devam ediyoruz. Ortak hedefler doğrultusunda daha güçlü bir şehir ve daha sağlam bir toplumsal yapı inşa etme kararlılığımız sürecektir.

Bu vesileyle; başta kıymetli Karabüklü hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin sağlık, esenlik ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin