blank
Berkay Doğan tarafından
08 Nisan, 2025 11:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatının 180. Yılını Kutladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Abdulkadir Kazan, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, toplumun huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan emniyet teşkilatının önemine dikkat çekildi. Başkan Çetinkaya, "Halkımızın huzuru için fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.
Belediye olarak kamu güvenliğine katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Düzce’de hafif ticari araç ile arabanın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, Yığılca yolu Nuhlar köyü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Yığılca istikametinden gelen 14 HB 169 plakalı hafif ticari araç ile karşıt istikametten gelen ve plakası öğrenilemeyen araba baş başa çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile 14 HB 169 plakalı hafif ticari araç istinat duvarına çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Kısa müddet içerisinde bölgeye gelen gruplar kazada Nail Zurnacı, Ramazan Turan, Caner Uzun, Ramazan Arıkan, Furkan Sarı ve Çetin Sarı yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının akabinde olağan seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin