blank
Berkay Doğan tarafından
06 Ağustos, 2025 13:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya Beşbinevler’de Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalleyi ziyaret eden Başkan Çetinkaya yenileme çalışmaları devam eden Ormancılar Parkı’nda da incelemelerde bulundu.

Parkta sabah kahvaltısı yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çetinkaya, taleplerini de dinledi. Ormancılar Parkı’nın, tamamlandığında bölgeye değer katacağını belirten Başkan Çetinkaya, Karabük’teki tüm parkların modernize edileceğini ifade etti.

Ayrıca bölgede devam eden asfalt serim çalışmalarını da inceleyen Başkan Çetinkaya, mahalle yollarının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

Başkan Çetinkaya; “Bir yandan parklarımızı yeniliyor, diğer yandan altyapı ve asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Karabük’ün dört bir yanında vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak hizmetleri hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın aileleriyle huzur içinde vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği alanlar oluşturmak önceliklerimiz arasında. ” dedi. Belediye ekipleri, kent genelinde hem sosyal donatı alanlarını hem de ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Ağustos, 2025 13:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse’den İtfaiye Ekiplerine Teşekkür

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 22 Temmuz’da Karabük’ün Cildikısık mevkiinde, 23 Temmuz’da Safranbolu Çavuşlar Köyü’nde başlayarak Ovacık ilçesi köylerine sıçrayan ve son olarak 28 Temmuz’da Kahyalar Köyü Kabaoğlu Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınlarına müdahale eden Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek fedakârlıkları ve üstün başarılarından dolayı ekiplere teşekkür etti.

Ziyarete, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ve Belediye Meclis Üyeleri Fatih Dökmeci ile Kemal Akgül de katıldı.

İtfaiye personelleriyle bir araya gelen Başkan Köse, yangınlarda büyük özveriyle görev yapan ekiplere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Yangınlarla mücadelede gösterdiğiniz cesaret, disiplin ve dayanışma, sadece bizlere değil, tüm bölge halkına güven verdi. Hepinizle gurur duyuyoruz. Karabük yangın felaketine çok açık bir şehir. Burada her an o tehditle karşı karşıyayız. Elbette bu süreçte ihmaller de, hava sıcaklığı da var fakat doğadaki canlıların yitip gitmesi ve ormanlarımızın yok olması bizleri derinden üzdü. Ancak sevindirici olan, canla başla mücadele eden personelimizin görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirirken herhangi bir can kaybı yaşanmamış olmasıdır.”

Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ise Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün köy halkı nezdinde büyük bir etki yarattığını belirterek,

“Vatandaşlarımız itfaiye ekiplerini gördüğünde kendilerini güvende hissediyor ve yanlarından ayrılmak istemiyor. Bu güven duygusu, sizin özverili çalışmalarınız sayesinde oluştu” dedi.

Başkan Köse ayrıca, gönüllü itfaiyecilik ile ilgili bir projenin de kısa süre içinde gündeme alınacağını duyurdu.

 Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Ferhat Akgün ise tüm personel adına Başkan Köse’ye destekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret, yangın bölgelerinde yaşananların ele alındığı samimi bir sohbetle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.