Reklam
Reklam
CETINKAYA jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
01 Mayıs, 2024 12:34 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya 1 Mayıs’ı Kutladı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Alın teri ve emeği en yüce değer olarak gördüğünü belirten Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir milletin mensuplarıyız.

Emeğin, işgücünün ve alın terinin hangi anlamları taşıdığının çok iyi bilindiği bir ilde yaşıyoruz. 3 Nisan 1937 tarihinde ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı, ilk Türk demirinin üretildiği bu coğrafya “Emeğin Başkenti” olarak anılmaktadır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti tarim arazileri sular altinda kaldi 9TvUlGRc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Tokat’ın Pazar ilçesinde Yeşilırmak’ın taşması sonucu binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kaldı. Taşkının etkili olduğu bölge havadan görüntülendi.

Son günlerde etkili olan sağanak yağışların ardından Yeşilırmak’ın debisi yükseldi. Pazar ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi mevkiinde ırmak yatağından taşan su, çevrede bulunan tarım arazilerine yayıldı. Özellikle ekili alanların büyük bölümünün su altında kaldı. Bölgede geniş tarım arazileri göle döndü. Taşkın nedeniyle yolların da sular altında kaldığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin