Başkan Çakır’dan Bolu’ya taziye mesajı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki bir otelde meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı yangın nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır taziye iletisinde, "Dün gece Bolu-Kartalkaya ’da meydana gelen otel yangınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılaramıza acil şifalar diliyorum. Bu elim olayda can kaybının artmaması ve yaralıların bir an evvel sıhhatine kavuşmasını temelli ediyorum" sözlerini kullandı.

Ev ve ahır küle döndü

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da bir meskende çıkan yangın bitişiğindeki ahıra da sıçradı. Alevler itfaiye takımları tarafından söndürülürken, konut ve ahır kullanımaz hale geldi.
Yangın, Ovadüzü Mahallesi’nde Ramazan K’ye ilişkin konutta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ramazan K.’nin orta ara kullandığı konutunda elektrikten kaynaklı yangın çıktı. Yangın kısa müddette büyüyerek tüm meskeni sardı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye grubu sevk edildi. Konutta çıkan yangın bitişiğindeki ahıra da sıçrarken, grupların uzun uğraşları sonucunda yangın söndürüldü. Mesken ve ahır yangın sebebiyle küle döndü.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.