Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Şubat, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Alan, “31 Mart’a kadar en çok ben çalışacağım”

Zonguldak’ta düzenlenen mitingde konuşan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Bu tarihi mitinge bizlerle birlikte şahitlik ettiniz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Başkan Ömer Selim Alan, “Heyecanlıyım. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hasret bitiyor. Miting alanımız değişti. Zonguldak değişti, bizler de değiştik. Hep birlikte yeni Zonguldak diyerek sizlerle beraber yola çıktık. Gayret gösterdik. Yapılamaz, aşılamaz denilen şeyleri aştık ve yaptık. Hükümetimizin gücünü iktidarımızın gücünü Zonguldak’a taşıdık. 2024 için tekrar seçimi rekor oyla almaya hazır mıyız? 2019’da yine sizlere güvenerek Cumhurbaşkanımıza söz vermiştim. Zonguldak’ı haritada sarı göreceksiniz dedim. Cumhurbaşkanımıza yine sizlere memleketime güvenerek bir söz verdim. En az yüzde 60’la rekor oyla Zonguldak’ı alacağız dedim. Uzunmehmet Camii’nin görüntüleri, Elmaspark’ı, sahil projesi, yollar yaptık. Bize düşen çalışmaktır. Kadınlarımıza minnettarım. En çok yine kadınlarımıza güveniyorum. Gençlerimiz sizlere güveniyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mayıs, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin