Reklam
Reklam

Başkan Aksoy’un Engelliler Haftasını Kutladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2016 14:11 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle  bir mesaj yayımladı

10- 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile yayınladığı mesajda, her bireyin engelli adayı olduğu düşüncesinin unutulmaması gerektiği ve engelli vatandaşlarında toplum içerisinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy,  Engelliliğin yalnızca engelli vatandaşların  ailelerini değil, tüm toplumu ilgilendiren çok önemli bir konu olduğunu söyledi.

Başkan Aksoy mesajına şöyle devam etti; “Engeli olmayan her birey bir gün engelli olabileceğini düşünerek hareket etmeli. Engelli vatandaşlarımızın da bu toplum içerisinde yer alan ve hayata önemli katkılar sağlayan bireyler olduğunu unutmamalıdır. Hiç şüphesiz sosyal devlet olmanın gerekliliklerinden biri, toplumun tüm kesimlerine eğitim ve sağlık gibi her alanda yeterli hizmet vermektir.

Devletimiz de bunu yerine getirebilmek, toplumun her kesiminin ferah ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak adına çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Bu vesile ile Engelliler Haftasında, engelli vatandaşlarımıza Aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum“

 

Bizi sosyal medyadan takip edin