Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mart, 2017 12:51 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Aksoy’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeni İle Bir Mesaj Yayınlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Eli öpülesi tüm kadınlarımızı saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

Başkan Aksoy; “Kadınların toplumsal ve siyasal yaşama daha etkin şekilde katılımlarının, gelişmişliğin ve çağdaşlığın en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirterek mesajına şöyle devam etti;

“Günümüzde, milletler ve devletler kadına verdikleri değer ölçüsünde statü kazanmaktadır. Toplumların ileri taşınması, gelişmesi ve muasır medeniyet seviyesine ulaşabilmeleri için kadının topluma dâhil şekilde yaşayabilmesi ve gerekli eğitimi alabilmesi ile mümkündür. Kadın dinimizce de oldukça büyük öneme sahiptir ki; “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” hadisi de bunu işaret etmektedir. Günümüz dünyasında kadına verilen değer, medeniyet ölçeğinin bir aynasını oluşturmaktadır. Bizlerde Safranbolu Belediyesi olarak kadınlarımız için çeşitli çalışmalar yapmaktayız ve kadınlarımızla istişare içerisinde olarak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki kadını baş tacı yapan milletler asla yollarından şaşmazlar.

Bu vesile ile Safranbolu’muzdaki ve tüm dünyadaki, haklarını kesinlikle ödeyemeyeceğimiz, fedakar, cefakar kadınlarımızın bu müstesna günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin