Başkan Aksoy'a Hemşirelerden Anlamlı Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Mayıs, 2014 14:11 tarihinde yayınlandı
0
1

Başkan Aksoy’a Hemşirelerden Anlamlı Ziyaret

Karabük Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşerilik Bölümü, Sağlık Meslek Lisesi, Sağlık Koleji, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği ve Halk Sağlığı Bölümü gibi Karabük’te görev yapan tüm kurumlardan birer temsilci Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Hemşireler adına bir konuşma yapan Şerife Salman; “Karabük’te sağlık sektörü ile ilgili tüm kurumlardan birer hemşire arkadaşımız ile resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlık alanında da gerek hastanemize gerekse 112 Acillere verdiğiniz desteği biliyor, sizlere ve ekibinize de bu vesile ile yeniden teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.Başkan Aksoy ise nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, ” yaygın eğitim kurslarımız yine yapmış olduğumuz bu kültürel faaliyetlerin büyük bir kısmında halk sağlığına büyük önem vermekteyiz. Önleyici sağlık hizmetleri tedavi aşamasına gelmemiş belki tanı bile konulmamış. Hastalıkların tespit edilmesini bunlara dair yerel yönetimin çok çok ötesinde bir insan olarak nasıl engel olabiliriz diye çalışmalarımız var. Geçtiğimiz yıllarda mesela bütün okullarımızdaki kız öğrencilerimize yönelik bir hijyen eğitimi yaptık. Özellikle lise çağındaki kızlarımız için kadın sağlığı ve hijyen konusunda eğitim verdik. Bunun yanında halk sağlığı müdürlüğü ile de pek çok faaliyetimizi SAKEM kapsamında yapmaktayız. Yine bu konularda da biz Safranbolu’daki dokuya dokunmak yani insana dokunmak istiyoruz. İnsanın neye ihtiyacı var ise onları gidermek istiyoruz. Bu anlamda hemşirelerimizle de hemşireler derneğimizle de ortak çalışmalar yapmayı arzu ederiz. Başkalarının sağlığı için çoğu zaman kendi sağlığını hiçe sayan, bu kutsal mesleği ifa eden siz değerli hemşire kardeşlerime görevlerinizde başarılar diliyor, Hemşireler Haftası nedeni ile hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. DAVUT

    Resimde kilere bakıyorum da ( tamamını tanımamakla birlikte) hangisi gerçekten hemşire acaba, hangisi gerçekten hastanede bir serviste, bir poliklinikte çalışıyor acaba. Hangisi nöbet tutuyor acaba bir hafta sonu yada bayram tatilinde. Ondan sonra da ” hemşire ” likden bahsederler.

Yeni yorumlara kapalı.

oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. DAVUT

    Resimde kilere bakıyorum da ( tamamını tanımamakla birlikte) hangisi gerçekten hemşire acaba, hangisi gerçekten hastanede bir serviste, bir poliklinikte çalışıyor acaba. Hangisi nöbet tutuyor acaba bir hafta sonu yada bayram tatilinde. Ondan sonra da ” hemşire ” likden bahsederler.

Yeni yorumlara kapalı.