Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Kasım, 2016 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Aksoy Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

 

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Safranbolu Muhtarlar Derneğini yeni Bürosunda  ziyaret etti.

Dernek Başkanı Şahin Yavuz başta olmak üzere tüm Yönetimin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy;  Dernekleşmiş olmanın ve güç birliği yapabilmenin çok önemli olduğunu ifade ederek, “ Bunu Safranbolu’da kırmadan, çekişmeden. Münakaşaya yer vermeden sürdürdüğünüz herkesin malumu.  Yine Safranbolu’da hizmet noktasında ne zaman ihtiyaç duyulsa sadece dernek başkanımıza bir alo dediğimizde herkes bir yerde toplanabiliyor” dedi.

Cuma günü Orman ve Su İşleri Bakanı ile Çevre ve Şehircilik Bakanını ağırlayacaklarını belirten  Başkan Aksoy “ Yaklaşık bir aydır neredeyse her hafta bir Bakanımızı ağırlıyoruz. Bu Karabük ve bizler için gerek hizmetlerimizi anlatma gerekse hizmet alma noktasında hizmetleri daha hızlı alma konusunda olumlu dönüşleri oluyor.  İnşallah balkanlarımızdan güzel haberler alacağız. Ben bu vesile ile hem geçtiğimiz günlerde ilkini kutladığımız muhtarlar gününüzü kutluyor, yeni büronuzun hayırlı olmasını temenni ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ise, “ Zor günlerden geçen ülkemizde birlik ve beraberliğin en üst seviyelerde olmasından bizlerde mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda ülkemiz adına yapılacak her hizmette, eylemde en önde yer almaya devam edeceğimizi de bildirmek isterim. Bu vesile ile ben de dernek yönetimim ve kendi adıma Sayın Başkanımıza Safranbolu’muza yaptığı önemli hizmetler, projelerden  ve bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Aksoy derneğe Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezinde yapılan Rölyef Tablo hediye etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin