Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ocak, 2017 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Aksoy Fırıncılarla Bir Araya Geldi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu’da hizmet veren fırıncılarla bir araya gelerek doğal gazın fırınlar, özellikle Safranbolu için yararlı olup olamayacağı konusunda görüştü.
Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Safranbolu’da hizmet veren fırın sahiplerinin tamamı katılırken, Başkan Aksoy doğal gaza geçme konusunda tüm fırıncıların görüşlerini, taleplerini ve önerilerini dinledi.
Ortak fikrin doğal gaza geçilmesi yönünde olduğunu gördüğünü kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Öncelikle böylesi önemli bir konuda destek vermeniz bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Birlikte yaptığımız incelemelerde de odun ekmeği ile doğal gaz ile yapılan ekmeğin arasında çok fark olmadığını gösterdi. Bunun ayrıca Safranbolu’muza da çok büyük katkıları olacağı kaçınılmaz bir gerçek. Hepimizin malumu odunluklar, araçların o odunları boşaltırken çevreye verdiği zarar ve pislik güzel görüntüler değil. Bununla birlikte bu odunların arasında çeşitli haşerelerde üremekte. Hepiniz yılda en az iki kere badana boya yaptırıyorsunuz. Yani doğal gaza geçildiğinde bu sorunların çoğu ortadan kalkacak, son dönemlerde turizmin göz bebeği olan Safranbolu’muz o duman ve is kokusundan da arınmış olacak” dedi.
Amaçlarının Safranbolu’ya hizmet ve gelecek nesillere daha yaşanılır bir kent bırakmak olduğunu belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Ben böylesi önemli bir konuda bizimle hemfikir oldukları için fırıncı kardeşlerime, ağabeylerime teşekkür ediyorum. Bu önemli konuyu kısa sürede Meclisimize götürerek partimiz ve diğer partilerin temsilcileri ile müzakere edip Safranbolu’muz için en hayırlı kararı yine hep birlikte alacağımıza inanıyorum”şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin