blank
Yusuf Korkmaz tarafından
28 Şubat, 2024 13:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Adayı Vergili’den Kurumlara Ziyaret

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Vergili, Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Meteoroloji Müdürü Ramazan Karapınar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Işık ile personellerine ziyarette bulundu. Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Meteoroloji Müdürü Ramazan Karapınar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Işık ile personelleri ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret esnasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve parti üyeleri eşlik etti. (Yusuf Korkmaz) blank  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani maçı kazandı BAL’da kaldı

Eflanispor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'nde kaldı ve Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda BAL Ligi Play Off-Play Out maçında Eflanispor ile Safranboluspor ile karşı karşıya geldi. Eflani temsilcisi maçı 3-1 kazandı.
Eflanispor'da goller Serhat Özyılmaz, Ömer Faruk Babuşcu ve Berkcan Aktaş'tan gelirken Safranbolu ekibin tek golünü Abdülkadir Fırat attı.
Eflani temsilcisi BAL Ligi'nde kalmaya devam ederken Kulüp Başkanı İrfan Topçu başkanlığı bu maçtan sorna bıraktığını haftalar önce açıklamıştı. Eflanispor'da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanacak. Safranboluspor ise Karabük 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeniden şampiyon olmak için ter dökecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin